Gun jij jouw medewerkers financiële vitaliteit

in deze hectische tijden?

IJssel Financieel Advies Maarssen Home
vandenIJssel Financieel Advies Maarssen financiële diensten mijngeldzaken
vandenIJssel Financieel Advies Maarssen financiële diensten ffp

Wist je dat 38% van de mensen die in loondienst werken, financiële zorgen hebben*. Zorgen die leiden tot fouten, afnemende productiviteit en loyaliteit, spanningen op de werkvloer of zelfs tot (tijdelijke) uitval.

Hoeveel zal dit percentage stijgen met de huidige energiecrisis, de uitkomsten van de troonrede op Prinsjesdag en het enorme personeelstekort?

(Bijna ) iedereen, met een laag, midden of hoog inkomen, maakt zich momenteel zorgen over de financiën. Kan ik de energierekeningen nog wel betalen? Heb ik voldoende geld voor de boodschappen? Hoe ziet mijn financiële toekomst eruit? De onrust raakt zoveel mensen.
Hoe voorkom jij deze zorgen binnen jouw bedrijf? Hoe help je jouw medewerkers nu de financiële zorgen alleen maar groter worden? Hoe houd jij hun talent, expertise en ervaring binnenshuis?

Als werkgever kun je juist nu onderscheiden met goed werkgeverschap op het gebied van financiële vitaliteit. Jouw medewerkers helpen door net dat beetje extra te bieden naast een goed salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Rust geven door inzicht in hun financiële situatie te creëren. Met persoonlijke begeleiding bij het maken van hun financiële (pensioen)keuzes.

Uit ervaring weet ik dat medewerkers meer focus, rust en ontspanning hebben, als zij zelf de regie hebben over hun financiële situatie. Met goed inzicht overzien ze welke mogelijkheden ze hebben, welke keuzes ze kunnen maken en wat de gevolgen zijn. Zo neem je niet alleen de kopzorgen weg maar verminder je ook stress, voorkomen je uitval en stimuleer je bovendien hun persoonlijke ontwikkeling.

Met financiële vitaliteit creëer je een ontspannen, vitale en gezonde organisatie met blije en loyale medewerkers. Hoe mooi is het om hun en jezelf deze rust te gunnen.

Zullen we samen een kop koffie drinken om deze arbeidsvoorwaarde voor jouw medewerkers te bespreken?

Denise van den IJssel
Van den IJssel Financieel Advies

*bron: Willis Towers Watson

‘Met hulp van Denise hebben we inzicht gekregen in onze financiële planning van nu tot in de verre toekomst. Daarbij hebben wij nu ook inzicht in de vooruitzichten in verschillende scenario’s en hebben we enkele acties ondernemen om eventuele problemen te voorkomen.
Denise is erg prettig als gesprekspartner wat natuurlijk erg belangrijk is wanneer je je hele financiële plaatje op tafel legt!’

Jochem Broekhuizen

‘Onze toekomst ziet er ineens rooskleuriger en vooral helderder uit. Dankzij Denise: dankzij haar persoonlijk gerichte aanpak, haar confronterende eerlijkheid en het blijven doorvragen.’

Jan en Angelie

‘Via een relatie kreeg ik Denise Van den IJssel aanbevolen als iemand die me kan helpen met inzicht krijgen in mijn totale financiële huishouding. Met de juiste toepassingen, geduld en Denise haar expertise en professionaliteit heb ik nu een prachtig overzicht van mijn financiële status en heeft ze me op weg geholpen om inzicht te krijgen wat ik met mijn geld kan doen (o.a. beleggen) en hoe ik ervoor sta als ik met pensioen ga. Ook is het heel prettig dat Denise alles rustig kan uitleggen en tevens sociaalvoelend is. Ik ben uitermate blij dat ik contact heb gelegd met Denise en kan haar dus van harte aanbevelen.’

Ingrid Beemer

Van den IJssel Financieel Advies

Boomstede 522
3608 BK Maarssen

06 22 91 99 41

CFP logo vandenijssel financieel advies

Van den IJssel Financieel Advies steunt:

Copyright 2022 © Van den IJssel Financieel Advies I Boomstede 522 3608 BK Maarsen | info@vandenijssel-financieeladvies.nl 06 22 91 99 41

Websitedesign | Designbyelja | Teksten | Angelie-Inkt