Binnen één uur inzicht in jouw toekomstige financiën

Weet jij hoe jouw inkomen er uit ziet als je met pensioen gaat?

IJssel Financieel Advies Maarssen Home
vandenIJssel Financieel Advies Maarssen financiële diensten mijngeldzaken
vandenIJssel Financieel Advies Maarssen financiële diensten ffp

Weet jij hoe jouw inkomen er uit ziet als je met pensioen gaat? Met mijn Financiële Dashboard ontdek je het binnen een uur!

Bijna iedereen weet wel wat zijn of haar huidige inkomsten en uitgaven zijn. Maar niet iedereen kan overzien hoe deze balans is als je niet meer hoeft te werken. Hoe krijg je daar grip op?
Dat werkt eenvoudig:

  1. Download mijn E-book en krijg in vijf stappen inzicht.
  2. Verzamel al jouw financiële informatie, polissen en pensioenoverzicht.
  3. Bel mij.
  4. Of maak gebruik van mijn Financiële Dashboard en breng in zeven stappen jouw complete financiële plaatje in beeld.

Je kunt zelf het Financiële Dashboard gemakkelijk invullen. Voor het interpreteren van de cijfers én de vertaling naar later, is het wel verstandig om een professional mee te laten kijken. Want je ziet wel alle componenten van jouw financiële leven bij elkaar – pensioen, verschillende polissen en levensstijl – maar wat zeggen die cijfers over jouw toekomst? Die vertaling kan ik goed voor je maken.

Zie je er tegenop om jouw ‘schoenendoos’ met alle polissen op te zoeken? Dat is niet nodig. Als je polissen voorhanden hebt is het fijn. Zo niet, dan nemen we ‘mijn pensioenoverzicht’ als basis. We vinden het niet altijd leuk maar op die momenten is het handig dat de belastingdienst veel van ons weet. In ‘mijn pensioenoverzicht’ vind je snel jouw meest belangrijke gegevens bij elkaar. Daarna vul je de gegevens in en binnen 60 minuten werpen we eerste blik op jouw financiële toekomst.

Interesse? Bel of mail mij.

Denise van den IJssel

‘Met hulp van Denise hebben we inzicht gekregen in onze financiële planning van nu tot in de verre toekomst. Daarbij hebben wij nu ook inzicht in de vooruitzichten in verschillende scenario’s en hebben we enkele acties ondernemen om eventuele problemen te voorkomen.
Denise is erg prettig als gesprekspartner wat natuurlijk erg belangrijk is wanneer je je hele financiële plaatje op tafel legt!’

Jochem Broekhuizen

‘Onze toekomst ziet er ineens rooskleuriger en vooral helderder uit. Dankzij Denise: dankzij haar persoonlijk gerichte aanpak, haar confronterende eerlijkheid en het blijven doorvragen.’

Jan en Angelie

‘Via een relatie kreeg ik Denise Van den IJssel aanbevolen als iemand die me kan helpen met inzicht krijgen in mijn totale financiële huishouding. Met de juiste toepassingen, geduld en Denise haar expertise en professionaliteit heb ik nu een prachtig overzicht van mijn financiële status en heeft ze me op weg geholpen om inzicht te krijgen wat ik met mijn geld kan doen (o.a. beleggen) en hoe ik ervoor sta als ik met pensioen ga. Ook is het heel prettig dat Denise alles rustig kan uitleggen en tevens sociaalvoelend is. Ik ben uitermate blij dat ik contact heb gelegd met Denise en kan haar dus van harte aanbevelen.’

Ingrid Beemer

Van den IJssel Financieel Advies

Boomstede 522
3608 BK Maarssen

06 22 91 99 41

CFP logo vandenijssel financieel advies

Van den IJssel Financieel Advies steunt:

Copyright 2022 © Van den IJssel Financieel Advies I Boomstede 522 3608 BK Maarsen | info@vandenijssel-financieeladvies.nl 06 22 91 99 41

Websitedesign | Designbyelja | Teksten | Angelie-Inkt