Mijn passie voor geld

(en waarom ik doe wat ik doe)

IJssel Financieel Advies Maarssen Home
vandenIJssel Financieel Advies Maarssen financiële diensten mijngeldzaken
vandenIJssel Financieel Advies Maarssen financiële diensten ffp

Jaren geleden zat ik na 27 jaar dienstverband op 1 april (nee geen grap) werkeloos op de bank. Na jaren hard werken en altijd tijd te kort, had ik een zee van tijd en wist niet wat te doen. Hoe nu verder? Wat ga ik doen?

Na de eerste shock kon ik het ook als een kans zien om iets te gaan doen waar ik blij van zou worden. Na een zoektocht van een paar maanden wist ik waar mijn passie lag. Mijn passie ligt bij geld! Ik ben gefascineerd door wat geld voor mensen betekent. Voor mij betekent het rust en vrijheid als ik weet waar ik aan toe ben. Dat gun ik jou ook.

Daarom wil ik mensen helpen bij het nemen van financiële keuzes! Waarom? Omdat ik gemerkt heb dat veel mensen hun keuzes niet kunnen overzien. Meestal omdat ze niet weten welke afweging ze moeten maken.

De negatieve rente wordt voor de gewone spaarder steeds reëler. Dus waar we normaal van een bank op ons spaargeld rente ontvangen, zullen we straks onze inleg niet meer volledig terugkrijgen. Maar dat is niet het enige dat aan ons geld knabbelt. De inflatie maakt ook dat we jaarlijks steeds minder kunnen kopen voor onze €100.

Maar wat doe je dan en waar moet je dan op letten?

Dat is nu net waarom ik onafhankelijk adviseur ben geworden. Ik begeleid mensen om Inzicht en Overzicht te krijgen in hun eigen financiële zaken.

En dat is nu net waarom ik onafhankelijk adviseur ben geworden. Ik begeleid je zodat je de juiste stappen kunt nemen voor een zorgeloze financiële toekomst.

Wil jij hier ook meer van weten? Neem dan contact met me op voor een (virtuele) kop koffie.

Van den IJssel Financieel Advies

Boomstede 522
3608 BK Maarssen

06 22 91 99 41

CFP logo vandenijssel financieel advies

Van den IJssel Financieel Advies steunt:

Copyright 2022 © Van den IJssel Financieel Advies I Boomstede 522 3608 BK Maarsen | info@vandenijssel-financieeladvies.nl 06 22 91 99 41

Websitedesign | Designbyelja | Teksten | Angelie-Inkt