Weet jij wat je te doen staat?

Inzicht met gericht advies

Inzicht met gericht advies over bijvoorbeeld je geldzaken, notariële akte, hypotheek, rentecontract, levensverzekering of andere polis. Samen wegen we de opties en bekijken we wat past bij jou en je (gezins)situatie. We denken niet in productgerelateerde oplossingen, maar in persoonsgerichte mogelijkheden. Inzicht door Overzicht. Dat biedt duidelijkheid!

 

Financieel advies en meer

Je kunt bij mij, ofwel bij Van den IJssel Financieel Advies, terecht voor je vragen en adviezen over onder andere:

  • pensioenen en pensioenpolissen
  • (het oversluiten van) hypothecaire financieringen en rentecontracten
  • levensverzekeringen en lijfrentepolissen
  • je vermogensbestanddelen
  • de gevolgen wanneer je werkloos of arbeidsongeschikt raakt
  • de gevolgen wanneer jij en/of je partner overlijden
  • notariële akten zoals een samenlevingscontract, geregistreerd partnerschap, huwelijkse voorwaarden, echtscheidingsconvenant, schenking bij notariële akte of schenkingsovereenkomst, verklaring van erfrecht en testament.

Benieuwd wat zo’n financieel advies kost? Tijdens een vrijblijvende eerste kennismaking vertel jij mij meer over jezelf, je bedrijf, je gezin, je dromen en waar je gericht advies over wenst. Op basis van die informatie ontvang je een prijsopgave. Zodat je precies weet waar je aan toe bent.

 

Onafhankelijk financieel advies

Inzicht met gericht advies staat voor advies over één of meer specifieke onderwerpen. Het is geen financiële planning, maar het helpt je keuzes te maken. Bijvoorbeeld over het al dan niet oversluiten van je hypotheek, het wijzigen van je testament, schenken bij leven of overlijden, of over de uitkering van je polis.

Mijn naam is Denise van den IJssel en ik ben gecertificeerd financieel planner met FFP CFP®-keurmerk. Ik ben geenszins gelieerd of verbonden aan een financiële instelling en dus daadwerkelijk onafhankelijk. Jij, je bedrijf, je partner en/of je gezin staan centraal.

Dus zoek jij gericht (financieel) advies in de regio Utrecht of Gooi- en Vechtstreek? Aarzel niet en bel of mail mij voor een afspraak.

 

Wat levert het op?

Duidelijkheid! Je weet waar je staat en wat je te doen staat. Welke keuze(s) je kunt maken, wat de gevolgen daarvan zijn, wat het je kost en wat het je al dan niet oplevert. Op de korte en langere termijn. Kortom, je bent beter voorbereid op de toekomst. En dat is veel waard.

Merk je gaandeweg het proces dat je behoefte hebt aan meer diepgang? Wil je een nog vollediger beeld over je huidige en toekomstige situatie? Dan is Inzicht met financiële planning de volgende stap. De intake en het online financieel dashboard vormen het startpunt voor de planning van jouw financiële toekomst.

 

 

Via een gezamenlijke relatie ben ik met Denise in contact gekomen. Denise heeft mijn moeder bijgestaan en geadviseerd omtrent een vraagstuk over lijfrente en een stukje financiële planning. De heldere uitleg en geschetste scenario’s in jip-en-janneketaal hebben er voor gezorgd dat mijn moeder een weloverwogen besluit heeft kunnen nemen. Wij hebben Denise ervaren als prettig in de omgang, geduldig, kundig en betrouwbaar.

Jessica Beekvelt

Enige tijd geleden hebben we Denise advies gevraagd aangaande onze financiële zaken. Zij heeft ons op zeer deskundige wijze hierin geadviseerd en een heel duidelijke uiteenzetting gegeven over de diverse mogelijkheden. Wij kunnen haar ten zeerste aanbevelen.

Henk

Denise helpt om goed inzicht te krijgen in je financiën. Ze brengt structuur aan, en heeft daarbij de juiste tools (softwareprogramma). Ze stelt de juiste vragen en vraagt door. En heeft daarbij engelengeduld. Vervolgens geeft Denise advies over de mogelijk keuzes die je kunt maken. Zo resulteerde dat bij mij in een aparte zakelijke spaarrekening voor fiscale afdrachten en het bundelen van periodieke betalingen vanaf 1 privé rekening. Denise doet haar werk heel persoonlijk, is gedreven, afspraak is afspraak en misschien nog wel het belangrijkst: ze geeft je vertrouwen. En daarmee heeft ze mijn vertrouwen gewonnen!

Frank Haveman

Van den IJssel Financieel Advies

Boomstede 522
3608 BK Maarssen

06 22 91 99 41

CFP logo vandenijssel financieel advies

Van den IJssel Financieel Advies steunt:

Copyright 2022 © Van den IJssel Financieel Advies I Boomstede 522 3608 BK Maarsen | info@vandenijssel-financieeladvies.nl 06 22 91 99 41

Websitedesign | Designbyelja | Teksten | Angelie-Inkt