heb jij je financiële toekomst in beeld?

Over Denise

vandenIJssel Financieel Advies Maarssen financiële diensten
vandenIJssel Financieel Advies Maarssen financiële diensten mijngeldzaken
vandenIJssel Financieel Advies Maarssen financiële diensten ffp

Een ondernemer is dag en nacht bezig met zijn of haar bedrijf. Overdag en ’s avonds, door de week en in het weekend. Het bedrijf is zijn passie, zijn drijfveer, zijn motivatie, zijn trots. Hoe ik dat weet? Ik ben opgegroeid in een ondernemersfamilie, als dochter van een kruidenier.

Buiten werktijden werkten wij met de hele familie in het bedrijf; iedereen droeg een steentje bij. Ondernemen zit in mijn genen en ondernemers helpen geeft mij energie. Dat is mijn kracht, mijn drijfveer! Ik spreek de taal van de ondernemer en ik weet hoe belangrijk het runnen van een bedrijf voor hem of haar is.

Als toegewijd partner en moeder van twee kinderen weet ik ook hoe belangrijk het gezin is voor een ondernemer. En hoe rustgevend het voelt als je weet dat alles goed geregeld is. Dat je inzicht hebt in en voorbereid bent op de risico’s die je als ondernemer loopt: bij overlijden, arbeidsongeschiktheid en als je stopt met werken.

Vanuit mijn ondernemersperspectief, mijn rol als moeder en mijn ruim 25 jaar ervaring als financieel adviseur breng ik die risico’s heel concreet in beeld en maak ik de ondernemer, diens partner en diens gezin bewust van de mogelijkheden. En ik help bij de keuzes die zij kunnen maken om de risico’s af te dekken.

Mijn naam is Denise van den IJssel en ik ben gecertificeerd financieel planner met FFP CFP®-keurmerk. Ik werk niet voor of ben niet gebonden aan een bank of andere financiële instelling. Daardoor ontvang je een onafhankelijk advies, echt afgestemd op jouw persoonlijke situatie en op die van je gezin. Ik kijk verder dan het product: ik kijk naar de mogelijkheden, zoek oplossingen en breng jouw hele (toekomst)plaatje in beeld.

Helderheid in je (financiële) toekomst biedt Inzicht door Overzicht en bespaart tijd en geld. Zodat jij ontspannen kunt blijven doen waar je goed in bent op een plek waar jouw hart ligt.

Hartelijke groeten,

Denise van den IJssel FFP CFP®

Copyright 2021 © Van den IJssel Financieel Advies I Boomstede 522 3608 BK Maarsen | info@vandenijssel-financieeladvies.nl 06 22 91 99 41

Websitedesign | Designbyelja | Teksten | Angelie-Inkt