heb jij je financiële toekomst in beeld?

Over Denise

vandenIJssel Financieel Advies Maarssen financiële diensten
vandenIJssel Financieel Advies Maarssen financiële diensten mijngeldzaken
vandenIJssel Financieel Advies Maarssen financiële diensten ffp

Een ondernemer is dag en nacht bezig met zijn of haar bedrijf. Overdag en ’s avonds, door de week en in het weekend. Het bedrijf is zijn passie, zijn drijfveer, zijn motivatie, zijn trots. Hoe ik dat weet? Ik ben opgegroeid in een ondernemersfamilie, als dochter van een kruidenier.

Buiten werktijden werkten wij met de hele familie in het bedrijf; iedereen droeg een steentje bij. Ondernemen zit in mijn genen en ondernemers helpen geeft mij energie. Dat is mijn kracht, mijn drijfveer! Ik spreek de taal van de ondernemer en ik weet hoe belangrijk het runnen van een bedrijf voor hem of haar is.

Als toegewijd partner en moeder van twee kinderen weet ik ook hoe belangrijk het gezin is voor een ondernemer. En hoe rustgevend het voelt als je weet dat alles goed geregeld is. Dat je inzicht hebt in en voorbereid bent op de risico’s die je als ondernemer loopt: bij overlijden, arbeidsongeschiktheid en als je stopt met werken.

Vanuit mijn ondernemersperspectief, mijn rol als moeder en mijn ruim 25 jaar ervaring als financieel adviseur breng ik die risico’s heel concreet in beeld en maak ik de ondernemer, diens partner en diens gezin bewust van de mogelijkheden. En ik help bij de keuzes die zij kunnen maken om de risico’s af te dekken.

Mijn naam is Denise van den IJssel en ik ben gecertificeerd financieel planner met CFP®-keurmerk. Ik werk niet voor of ben niet gebonden aan een bank of andere financiële instelling. Daardoor ontvang je een onafhankelijk advies, echt afgestemd op jouw persoonlijke situatie en op die van je gezin. Ik kijk verder dan het product: ik kijk naar de mogelijkheden, zoek oplossingen en breng jouw hele (toekomst)plaatje in beeld.

Helderheid in je (financiële) toekomst biedt Inzicht door Overzicht en bespaart tijd en geld. Zodat jij ontspannen kunt blijven doen waar je goed in bent op een plek waar jouw hart ligt.

Met vriendelijke groet,

Denise van den IJssel CFP®

Ik wilde graag eerder stoppen met werken maar ‘hikte aan’ tegen wat dit financieel zou betekenen. Denise hielp mij om de financiën goed in kaart te brengen, evenals de verschillende keuzes die ik zou kunnen maken. Het fijne van haar dienstverlening is dat zij niets van je overneemt. De keuzes maak je zelf en Denise helpt je in de voorbereiding naar die keuze. En dat is top!

Tanja van Nieuwenhuizen

Onze toekomst ziet er ineens rooskleuriger en vooral helderder uit. Dankzij Denise: dankzij haar persoonlijk gerichte aanpak, haar confronterende eerlijkheid en het blijven doorvragen.

Jan en Angelie

Dankzij Denise heb ik mijn financiën nu veel beter op orde. Haar adviezen (inclusief het Mijn Geldzaken-overzicht) en haar positieve, geduldige uitleg op mijn vragen zijn de investering zeker waard geweest. Niet alleen heb ik nu meer helderheid over hoeveel ik precies te besteden heb en waar ik heen wil, ook heb ik samen met haar na 10 jaar van uitstellen de stap naar een AOV gezet. Dat slaapt een stuk lekkerder!

Judith van Oudheusden

Van den IJssel Financieel Advies

Boomstede 522
3608 BK Maarssen

06 22 91 99 41

CFP logo vandenijssel financieel advies

Van den IJssel Financieel Advies steunt:

Copyright 2022 © Van den IJssel Financieel Advies I Boomstede 522 3608 BK Maarsen | info@vandenijssel-financieeladvies.nl 06 22 91 99 41

Websitedesign | Designbyelja | Teksten | Angelie-Inkt